Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle binnensportlocaties tot in ieder geval dinsdag 19 mei 2021 .gesloten. Totdat meer bekend is over de mogelijke voorwaarden van opening van de binnensportlocaties is het reserveersysteem voor online reserveren gesloten.

Op sportutrecht.nl vindt u alle regels voor sporten en corona terug.

U kunt met het reserveringssysteem de beschikbaarheid inzien van de binnensportlocaties. Hebt u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Hebt u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert hebt u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Uitleg over de werking van de toegangscode.
Op de sporthallen en de sportzalen 't Zand, Waterwin en KC Voorn is een beheerder aanwezig.

Tarieven
Bekijk het overzicht van de tarieven.
Op een aantal locaties gelden extra lage tarieven in de weekenden. Lees meer over deze locaties en tarieven.

Evenement of feest?
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Stuur een mail met uw vraag en wensen naar nieuwwelgelegen@utrecht.nl. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad of buitenlocatie huren?
Wilt u een zwembad huren of u hebt een vraag over één van de zwembaden stuur een mail naar zwembaden@utrecht.nl.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark stuur een mail naar vastgoed@utrecht.nlVragen en opmerkingen
Hebt u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem neem dan contact op met het Vastgoedloket.