U kunt met het reserveringssysteem de beschikbaarheid inzien van de binnensportlocaties. Hebt u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Hebt u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.
Vanaf 15 juni wordt het reserveersysteem opengesteld voor boekingen vanaf 1 augustus 2023.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert hebt u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Uitleg over de werking van de toegangscode.
Op de sporthallen (muv sporthal Loevenhout) en in sportzaal Hart van Noord is een beheerder aanwezig.

Tarieven
De geldende tarieven voor de sportlocaties.

Annuleringstermijn
Een sportlocatie kunt u tot 4 weken voor de geboekte datum annuleren. U betaald dan geen annuleringskosten. Binnen de termijn van 4 weken is annuleren niet mogelijk.

Evenement of feest?
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Het maximale aantal personen is 500. Stuur een mail met uw vraag en wensen naar nieuwwelgelegen@utrecht.nl. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad, sportveld of atletiekbaan huren?
Wilt u een zwembad huren of u hebt een vraag over één van de zwembaden stuur een mail naar zwembaden@utrecht.nl.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark stuur een mail naar vastgoed@utrecht.nl
Wilt u gebruik maken van de atletiekbaan voor een individuele looptraining? Dit kan op atletiekbaan Amaliapark, kies de activiteit looptraining. Bent u met meer personen dan moet per persoon een baan gereserveerd worden. Er is geen toegang tot de verlichting.Vragen en opmerkingen
Hebt u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem stuur dan een mail naar vastgoed@utrecht.nl