Winkelwagen 0 reserveringen, totaal € 0,00

Reserveren Sportaccommodaties

Home Reserveren

Welkom bij het reserveringssysteem van Stadsbedrijven.

U kunt hier de beschikbaarheid inzien van de binnensportaccommodaties. Heeft u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL afrekenen. Heeft u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken.
De beschikbaarheid van de zwembaden staat niet online. Wilt u een zwembad huren of u heeft een vraag over één van de zwembaden neem dan contact op met bedrijfsvoering zwembaden.
Wilt u een sportdag organiseren op een atlektiekbaan of een sportpark neem dan contact op met het vastgoedloket.

Toegang tot de sportlocaties
Op de sporthallen en de sportzalen 't Zand, Waterwin, KC Voorn en Hart van Noord is een beheerder aanwezig.
Bij de overige sportzalen en gymzalen heeft u een toegangscode nodig om binnen te komen. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en treft u aan bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Meer uitleg over de code vindt u op deze pagina.

Nieuwe tarieven
Vanaf 1 augustus 2017 gelden nieuwe tarieven voor het gebruik van een sportlocatie.
U kunt voor het daluurtarief ook gebruik maken van een gymzaal in het weekend. Ook geldt voor de beide sporthallen in Nieuw Welgelegen op zondagavond een daluurtarief.

Betaling
U rekent af met iDEAL? Voor serieboekingen met een reeks van meer dan 4 boekingen aaneengesloten kunt u in aanmerking komen voor betalen op factuur. Neem hiervoor contact op met het vastgoedloket.

Evenementen of feesten
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit in de Multifunctionele sporthal van Nieuw Welgelegen. Neem vooraf contact op met de coördinator van sporthal Nieuw Welgelegen. Aan een dergelijke activiteit kunnen namelijk meer kosten en voorwaarden verbonden zijn dan enkel de huur van een sporthal.

U bent niet bekend in Utrecht of u weet niet precies waar alle sportlocaties liggen, dan kunt u ook gebruik maken van
de functie Zoeken op de plattegrond.Vragen en opmerkingen
Heeft u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem neem dan contact op met het Vastgoedloket.
Alle overige contactgegevens staan verder in de onderstaande balk.