LET OP: Een deel van de sportlocaties is vanaf 1 juli weer open om te sporten. Als alles goed gaat zullen steeds meer locaties hun deuren openen zodat vanaf 31 augustus alle locaties open zijn.
De gymzalen die we geopend hebben zijn tijdelijk 12 uur van tevoren te boeken in plaats van 5 minuten.

Aan het gebruik van de sportlocaties zijn wel een aantal spelregels opgesteld:
1. Iedereen boven de 18 jaar houdt 1,5 meter afstand voor en na het sporten.
2. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
3. Iedereen die de accommodatie betreedt wordt nadrukkelijk aangeraden bij binnenkomst en bij vertrek handen te desinfecteren. Voor de gymzalen en sportzalen geldt dat u dit zelf mee moet nemen.
4. Blijf thuis als je ziek bent of als een huisgenoot positief op Corona is getest.
5. Het gebruik van kleedkamers en douches is toegestaan. Probeer het gebruik hiervan nog zoveel mogelijk te beperken door aangekleed aan te komen en thuis te douchen.
6. Vastleggen wie er aanwezig zijn geweest bij een activiteit in verband met eventueel bron- en contactonderzoek achteraf.


U kunt met het reserveringssysteem de beschikbaarheid inzien van de binnensportlocaties. Hebt u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Hebt u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert hebt u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Uitleg over de werking van de toegangscode.
Op de sporthallen en de sportzalen 't Zand, Waterwin en KC Voorn is een beheerder aanwezig.

Tarieven
Gedurende de periode 1 juli t/m 30 augustus geldt voor alle momenten het daluurtarief in de binnensportlocaties.
Bekijk het overzicht van de tarieven.
Op een aantal locaties gelden extra lage tarieven in de weekenden. Lees meer over deze locaties en tarieven.

Evenement of feest?
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Stuur een mail met uw vraag en wensen naar nieuwwelgelegen@utrecht.nl. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad of buitenlocatie huren?
Wilt u een zwembad huren of u hebt een vraag over één van de zwembaden stuur een mail naar zwembaden@utrecht.nl.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark stuur een mail naar vastgoed@utrecht.nlVragen en opmerkingen
Hebt u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem neem dan contact op met het Vastgoedloket.