Aan het gebruik van de sportlocaties zijn in verband met de maatregelen rondom het Covid-19 virus een aantal spelregels opgesteld: De belangrijkste hieronder:
1. Sporters komen zoveel mogelijk in sportkleding naar de sportlocatie. Het gebruik van de kleedkamer is toegestaan maar douche bij voorkeur thuis.
2. Tijdens het sporten mag spelcontact gemaakt worden. Voor en na het sporten houdt iedereen boven de 18 jaar 1,5 meter afstand tot de ander.
3. Iedereen die de accommodatie betreedt wordt aangeraden bij binnenkomst en bij vertrek handen te desinfecteren. Voor de onbeheerde locaties(gymzalen, sportzalen en sporthal Loevenhout) geldt dat u dit zelf mee moet nemen. Dit geldt ook voor zeep en wc-papier. Bij de beheerde sporthallen is dit aanwezig.
4. Gebruik van het toilet is toegestaan.
5. Zorg dat u tijdens het gebruik van de locatie een corona-verantwoordelijke heeft die duidelijk herkenbaar is en aanspreekbaar.
6. Om voldoende afstand met de volgende groep gebruikers te waarborgen, verzoeken wij u 5 minuten voor het einde van de gehuurde tijd de zaal te verlaten.
7. Als het mogelijk is in de zaal, dan kunt u de nooddeur of ramen openen voor extra ventilatie. Deze sluit u na gebruik weer af.

Op sportutrecht.nl vindt u alle regels voor sporten en corona terug.

U kunt met het reserveringssysteem de beschikbaarheid inzien van de binnensportlocaties. Hebt u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Hebt u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert hebt u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Uitleg over de werking van de toegangscode.
Op de sporthallen en de sportzalen 't Zand, Waterwin en KC Voorn is een beheerder aanwezig.

Tarieven
Bekijk het overzicht van de tarieven.
Op een aantal locaties gelden extra lage tarieven in de weekenden. Lees meer over deze locaties en tarieven.

Evenement of feest?
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Stuur een mail met uw vraag en wensen naar nieuwwelgelegen@utrecht.nl. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad of buitenlocatie huren?
Wilt u een zwembad huren of u hebt een vraag over één van de zwembaden stuur een mail naar zwembaden@utrecht.nl.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark stuur een mail naar vastgoed@utrecht.nlVragen en opmerkingen
Hebt u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem neem dan contact op met het Vastgoedloket.