Winkelwagen 0 reserveringen, totaal € 0,00

Reserveren Sportaccommodaties

Home Reserveren

Welkom bij het reserveringssysteem.

Hier kunt u de beschikbaarheid inzien van de binnensportaccommodaties. Heeft u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Heeft u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert heeft u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Meer uitleg over de code vindt u op deze pagina. Op de sporthallen en de sportzalen 't Zand, Waterwin en KC Voorn is een beheerder aanwezig.

Tarieven
Het overzicht met de tarieven voor het gebruik van een sportlocatie.

Evenementen of feesten
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Neem vooraf contact op met de coördinator van Nieuw Welgelegen. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad of buitenlocatie huren?
De beschikbaarheid van de zwembaden staat niet online. Wilt u een zwembad huren of u heeft een vraag over één van de zwembaden neem dan contact op met bedrijfsvoering zwembaden.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark neem dan contact op met het vastgoedloket.

U weet niet precies waar alle sportlocaties liggen of u bent niet bekend in Utrecht, dan kunt u ook gebruik maken van zoeken op de plattegrond.

Vragen en opmerkingen
Heeft u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem neem dan contact op met het Vastgoedloket.