U kunt met het reserveringssysteem de beschikbaarheid inzien van de binnensportlocaties. Hebt u een account dan kunt u inloggen, direct een boeking maken en met iDEAL betalen. Hebt u geen account, dan kunt u na het bekijken van de beschikbaarheid een account aanmaken en de gewenste locatie reserveren.

Toegang tot de sportlocaties
Wanneer u een gym- of sportzaal reserveert hebt u, om binnen te komen, een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking en staat bij "mijn reserveringen" als u bent ingelogd. Uitleg over de werking van de toegangscode.
Op de sporthallen (muv sporthal Loevenhout) en sportzaal 't Zand is een beheerder aanwezig.

Tarieven
Gedurende de zomervakantie (11 juli t/m 21 augustus) geldt een zomertarief met een korting tot 50% op het uurtarief.
Op deze pagina ziet u ook de regulier geldende tarieven voor alle locaties.

Evenement of feest?
Een sportlocatie is om te sporten. Wilt u een evenement of een cultureel feest organiseren dan kan dit alleen op locatie Nieuw Welgelegen. Stuur een mail met uw vraag en wensen naar nieuwwelgelegen@utrecht.nl. Aan een dergelijke activiteit zijn namelijk andere voorwaarden verbonden.

Zwembad, sportveld of atletiekbaan huren?
Wilt u een zwembad huren of u hebt een vraag over één van de zwembaden stuur een mail naar zwembaden@utrecht.nl.
Wilt u een sportdag organiseren op een atletiekbaan of een sportpark stuur een mail naar vastgoed@utrecht.nl
Wilt u gebruik maken van de atletiekbaan voor een individuele looptraining? Dit kan op atletiekbaan Amaliapark, kies de activiteit looptraining. Bent u met meer personen dan moet per persoon een baan gereserveerd worden. Er is geen toegang tot de verlichting.Vragen en opmerkingen
Hebt u vragen over uw boeking(en) of over het reserveringssysteem stuur dan een mail naar vastgoed@utrecht.nl