Welkom


Het reserveringssysteem geeft een overzicht van de beschikbaarheid van onze binnenaccommodaties.

U kunt een reservering plaatsen, en deze direct via een iDeal betaling voldoen.

Corona

Beste huurder,
Dinsdagavond 2 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd omdat de besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames zijn opgelopen.
Eén van deze regels is het verplicht stellen van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs bij binnenkomst van een binnensportaccommodatie, voor iedereen van 18 jaar en ouder. U dient als huurder/gebruiker toe te zien op het nakomen van deze maatregel, die op zaterdag 6 november ingaat. De gemeente kan huurders/gebruikers controleren op naleving ervan.
Wij vinden het net als veel sporters erg jammer dat we bij de versoepelingen nu een stap terug moeten doen, maar we zijn toch blij dat binnensporten nog steeds mogelijk is. We hopen dat we niet tevergeefs een beroep doen op uw verantwoordelijkheid en dat we snel weer de goede kant op kunnen bewegen met versoepeling van de coronamaatregelen.

Bekijken beschikbaarheid

U kunt zonder inlogcode de beschikbaarheid bekijken.
Desgewenst kunt u ook een reservering plaatsen. U dient in dat geval een account aan te maken.

Nieuwe gebruiker

Als u een reservering wilt plaatsen, dient u eerst een account aan te maken. Dit kan door hier te klikken. Direct na het invullen van uw naam- en adresgegevens ontvangt u automatich een email met een link waarmee u uw account kunt activeren. Na het activeren bent u een geregistreerde gebruiker en kunt u voortaan steeds gebruik maken van het online reserveringssysteem.

Wachtwoord vergeten

Indien u reeds een geregistreerde gebruiker bent, maar uw wachtwoord bent vergeten kunt u het hier opnieuw instellen. U ontvangt per omgaande bericht per email.